Fúrás, csavarozás mentes tartókonzol fehér

Ár:1.641Ft
rendelésre
Kosárba
mennyiség

Univerzális tartókonzol fehér

Univerzális tartókonzol fehér - Ablakszárnyra illeszthető fúrás , csavarozás mentesen.

Anyaga fém és műanyag. Segítségével különböző árnyékolástechnikai termékeket, bambusz roló, hagyományos rolót, rögzíthetünk az ablakszárnyra közvetlenül. Kb 6-26mm között állítható.

Univerzális tartókonzol fehér - A szett tartalma: 1 roló vagy reluxa szerkezet felakasztásához szükséges tartókonzolok. (2 darab)

 

Biztosan sokan találkoztak már a problémával, hogy hogyan rögzítsünk az ablak árnyékolókat a műanyag vagy alumínium nyílászárókra, amiket nem szívesen fúrnánk meg. Nos erre nyújt tökéletes és kényelmes megoldást a GARDINA univerzális tartó konzolja.

 

A konzol ragasztás, fúrás, csavarozás mentesen rögzíthető és bármikor könnyedén leszerelhető.

 

Fúrás nélküli tartó! – Különleges, fúrás és ragasztás mentes technikával is kínálunk rolókat. Ezek különösen alkalmasak magas minőségű fa illetve műanyag ablakokra való szereléshez.

 

GARDINIA – ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA
A nagy, hűvös üvegfelületekhez puha szövet, könnyű és stílusos rend szükséges. Talán így kezdődött az ablakok és a textildíszítések otthonos kombinációja. A Gardinia árnyékolástechnika ezt évek óta lehetővé teszi esztétikailag szép és műszakilag tökéletes megoldásokkal, hogy a szövetek teljesíthessék élő küldetésüket.

Kezdetben az volt az ötlet, hogy az ablako

Cikkszám:10004205