Oldalhúzású roló 920 Thermo krém 62 x 180

Ár:10.256Ft
rendelésre
Kosárba
mennyiség

Roló Thermo 920 krémszínű

Roló Thermo 920 krémszínű - A thermo krémszínű rolót közvetlenül, a falra, mennyezetre vagy elegendő hely esetén akár az ablakmélyedésbe is szerelhetjük.

A thermo rolóvászon hő és fényzáró, teljesen sötétít. Kiváló betekintés elleni védelmet nyújt.

A Roló Thermo 920 krémszínű roló működtetése, felhúzása és le eresztése a gyöngylánccal történik.

A gyöngylánc tetszés szerint választható, jobb vagy bal oldalra, ezt az összeszerelésnél tudjuk beállítani.Rendkívül fontos, a pontos mérés, a szükséges méret meghatározása. Legfontosabb az árnyékolandó felület, az ablaküveg szélessége és hossza. Ennek meghatározása után válasszon a széria méreteink közül a legközelebb állót.

Ha mégis fúrás és csavarozás mentesen szeretnék a rolót az ablakszárnyra rögzíteni, akkor válasszák hozzá a 10004205 -ös cikkszámú műanyag tartó konzolunkat. https://www.karnisfutar.hu/1299,furas-csavarozas-mentes-tartokonzol-feher.html

Ebben az esetben azonban az ablak nem lesz teljesen nyitható!

 

Ideális méret választása:

A számunkra szükséges és pontos méret meghatározása azon alapszik, hogy milyen széles és milyen hosszú az árnyékolandó felületünk. Ezért célszerű mindig az ablakunk üvegméretét, annak szélességét és hosszúságát megmérni. Ehhez a mérethez válasszuk ki, méretben a legközelebb álló rolót.

Méret: Ne felejtsük el, hogy a rolóvászon 4cm -el keskenyebb a szerkezet, azaz a (megnevezésben megadott) teljes szélességhez képest!

A terméken megadott szélesség = teljes szerkezet szélesség!

A roló szélesség kiválasztásának ügyelni kell arra, hogy a roló vászon el tudjon futni a ablak kilincs mellett!

Szélességre vonatkozóan:

  • ha ablakszárnyra szereljük: az ablak üveg szélességére mérjünk rá legalább 4-5cm-t. Így megkapjuk a kívánt roló vászon szélességet. Figyelem! A roló vászon 4cm-rel keskenyebb, mint a megnevezésben megadott teljes szerkezet szélesség
  •  
  • ha ablakmélyedésbe szereljük: mérjük le az ablakmélyedés szélességét és ilyen szerkezet szélességű rolót rendeljünk (nagyobb méretet ne - mert nem fog beférni a szerkezet az ablakmélyedésbe).
  •  
  • ha ablakmélyesdés elé szereljük: az ablak mélyedés szélességére mérjünk rá legalább 5-10cm-t. Így megkapjuk a kívánt roló vászon szélességet. Figyelem! A roló vászon 4cm-rel keskenyebb, mint a megnevezésben megadott teljes szerkezet szélesség!

Magasságra vonatkozóan: ha az ablakunk vagy ajtónk üvegezett része rövidebb, mint 180cm, úgy nincs semmi tenni valónk. A roló vásznat addig húzzuk le, amilyen magasságú az árnyékolandó üveg felület. Az ajtó/ablak valós hossza és a roló hossza közötti mennyiség nem fog leereszkedni, ez a mennyiség rolótengelyen marad, a szerkezet működését nem fogja befolyásolni.

 

ROLÓ – MODERN FELÉPÍTÉSŰ KLASSZIKUS
Könnyen használható, gyorsan és biztonságosan összeszerelhető, és továbbra is kreatív életszellem. A roló egy klasszikus, időtlenül szép formátummal.

A roló vagy roletta a napvédő rendszerek klasszikusa, egyszerű letisztultságával és nyugodt és nyugodt kialakításával meggyőz. Ez a napvédő rendszer nem csak színekben és mintákban, hanem funkciójában is nagyon modern nézeteket képvisel.

Cikkszám:6920062180